Goaldigger Sessions, powered by W Amsterdam is het carrière event dat jij niet mag missen

Na twee succesvolle edities van Goaldigger Talk Live zijn wij terug met een event. Maar deze keer bigger and better. Niet een event van een paar uur, maar van een complete dag. Niet alleen een paneldiscussie, maar much more. En dat allemaal op een van de coolste spots van Amsterdam: het W Hotel. We proudly present: Goaldigger Sessions. Op zondag 7 mei 2017 vindt het event plaats dat jij als carrière minded vrouw niet mag missen!

Waar gaan we het over hebben?

Wil je weten hoe je een succesvolle carrière opbouwt? Je goals wél bereikt? Omgaat met uitdagingen? De perfecte work-life balans creëert? Jezelf moet presenteren? Ben je benieuwd naar hoe andere vrouwen het allemaal doen en wil je insider tips? Deze onderwerpen en nog veel meer komen allemaal voorbij.

Hoe ziet het programma eruit?

Na een morning juice en koffie delen drie door TGC geselecteerde vrouwen via een presentatie hun wisdom en learnings. Daarna gaan ze met Eve Tomaszewski in gesprek over carrièregerichte onderwerpen tijdens een paneldiscussie.

Klik hier voor het hele programma van Goaldigger Sessions en de onthulling van de eerste spreker.

Tussen de talks door wordt er een healthy lunch geserveerd en we sluiten de dag af met onze netwerkborrel ‘Women On Top’ in de rooftopbar van het W Hotel. Er is dus genoeg tijd om met andere vrouwen tips & tricks, goals, uitdagingen en successen te delen. Dat vinden wij belangrijk. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er geen leader of the pack. Laten we elkaar supporten!

Don’t miss out!

Ben jij benieuwd naar de verhalen van succesvolle vrouwen? Wil jij insider tips & tricks? Wil jij concrete tools zodat jij jouw goals kan realiseren? Wil jij in gesprek met andere goalidggers en je netwerk vergroten? Dan mag je Goaldigger Sessions niet missen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dus dat jij er op tijd bij bent en scoor nu hier jouw ticket.

Mis geen updates

Klik hier voor alle updates rondom Goaldigger Sessions.

 

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld via Pinterest.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic