5 modetrends die je nu moet toevoegen aan je werkgarderobe

Wie zegt er dat je werkgarderobe saai en basic moet zijn? Ook op werk kan je on trend zijn! Deze vijf items mogen zeker niet ontbreken in je werkgarderobe en zo maak je ze work proof. De items zijn ook op veel leuke manieren te combineren met de rest van je wardrobe.

1. Ruffle blouse

De ruffle blouse is everywhere en kan je op veel verschillende manieren dragen. Draag de opvallende blouse met een jeans voor een casual worklook. Liever een classy look? Combineer hem met je favoriete pantalon.

Shop favourite: Zara €39,95

2. Shiny suit

Het pak van nu is van een mooie glanzende stof. Doet het zowel lekker met een paar goede heels, als met je comfortabele sneakers.

Shop favourite: H&M blazer €49,99 en broek €29,99

3. Geruite blazer

Ruitjes zijn van elk seizoen. Nu on trend is de geruite blazer. Draag de blazer met een klassieke blouse en je hebt de perfecte worklook van nu.

Shop favourite: Asos €66,67

4. Kokerrok

Ben jij een pants kinda girl? Ga eens voor de kokerrok: een musthave in je werkgarderobe. Ga op chic met een mooie blouse. Op casual friday downgrade je de kokerrok door er een grofgebreide trui op te dragen.

Shop favorite: Supertrash van €59,95 voor €29,98

5. Slingbacks

Chanel heeft deze schoenentrend weer teruggebracht. Ze geven je outfit een old skool vibe en zijn er in verschillende hakhoogtes. Ben je altijd on the go? Ga dan voor de lage variant.

Shop favourite: Dior Slingbacks €800

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Beeld via Pinterest.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Esther ter Veen

Esther ter Veen

Tijdens haar studie Journalistiek kreeg Esther inspiratie van powervrouwen als Yara Michels en Anna Nooshin. Dankzij deze vrouwen wil ze doen waar ze zelf heel erg gelukkig van wordt: inspirerende verhalen schrijven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic