5 zondag rituelen voor een goede werkweek

A Sunday well spent, brings a week of content. Doe vandaag deze vijf dingen, dan ben jij weer helemaal ready voor een nieuwe week!

Slapen
Het weekend is er niet alleen om helemaal vol te plannen met activiteiten, het weekend is er ook om bij te komen van een werkweek en te zorgen dat je weer opgeladen aan een nieuwe week begint. Pak dus je rust en slaap op zondag uit, maar niet te lang. Slaap maximaal twee uur langer dan je gebruikelijke tijd om op te staan. Regelmaat zorgt ervoor dat je ‘s avonds makkelijker inslaapt, je ‘s ochtends minder moeite hebt met opstaan en je overdag meer energie hebt.

Schoonmaken
Helaas wordt het huis niet vanzelf schoon. We wish! Het weekend is het moment voor een schoonmaaksessie. Zet je favoriete muziek aan, doe je was, maak schoon en ruim het huis op. Zo hoef jij na een lange werkdag niet thuis ook nog eens aan de bak, maar kan jij op de bank ploffen met een welverdiend glas wijn of een kop thee.

Sunday brunchday
We schreven al eerder hoe je je vrienden tevreden houdt als je veel werkt. Het weekend is natuurlijk perfect om wat qualtity time in te plannen met je loved ones en jezelf. Ga een koffietje drinken met je favoriete magazine of brunchen met je vriendinnen. Dit geeft je  een boost voor de komende week!

Goals bepalen
Neem op zondag even de tijd om je goals voor de komende week op te stellen. Wat wil je deze week allemaal bereiken? Misschien wil je wel een opdracht binnenslepen of wil je vaker naar de sportschool? Bedenk drie goals en schrijf ze op ergens op waar je ermee geconfronteerd wordt – bijvoorbeeld een white board aan je muur of in je agenda. Zo wordt je er iedere dag aan herinnerd en is de kans groter dat je succes boekt.

Food preppen
Heb jij na een lange werkdag ook vaak geen zin meer om in de keuken te staan en kies je dan weer voor afhalen of bezorgen? De zondag is het perfecte moment om alvast wat maaltijden en snacks voor te bereiden. Tips van Rens Kroes die ze in een interview met TGC deelde lees je hier. Je bent misschien wat tijd kwijt in de keuken, maar koken werkt ontspannend. Tijdens de werkweek hoef je het dan alleen nog maar in je handtas te gooien of op te warmen. Wedden dat je je door jouw homemade food veel beter en energieker voelt.

Beeld via instagram.com/maryljean

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic