Backstagevideo Goaldigger Talk met Manon Meijers, stylist

Maandag staat er een Goaldigger Talk online met Manon Meijers. Manon is styliste met een indrukwekkend rijtje BN’ers waaronder Wendy van Dijk,  Jan Kooijman, Katja Schuurman, Dennis Weening, Guus Meeuwis en Ruben Nicolai op haar CV. Ze opereert niet alleen achter de schermen, maar ook voor de schermen: als presentatrice van het RTL-programma De Modepolitie. En ze heeft haar eigen online modeplatform MonStyle. In deze video zie je hoe het er achter de schermen aan toe ging tijdens het interview en de fotoshoot en vraag ik Manon naar de belangrijkste les die ze op carrièregebied heeft geleerd.

 

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic