Win: ANNA + NINA x Anna Nooshin

Brand to know als goaldigger: ANNA + NINA. De business ladies achter dit populaire bedrijf, Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot, hebben in minder dan vijf jaar tijd twee winkels in Amsterdam en een webwinkel gerealiseerd en er zijn toekomstdromen om de grens over te gaan. Hoe wij dat weten? Binnenkort verschijnt een nieuwe videorubriek waarvoor we hen interviewden. Recent hebben ze een sieradencollectie uitgebracht in samenwerking met nog zo’n powervrouw: Anna Nooshin. Wij geven een setje weg!

In de collectie vind je minimalistische kettingen en oorbellen in zowel goud als zilver. De tijdloze items voegen op een subtiele manier power toe aan je look. Perfect voor als je op de werkvloer je persoonlijkheid wat meer wil showen, maar het wel work appropriate wil houden. Wij mogen uit deze collectie een silver goldplated set (t.w.v. €75, -) weggeven: de Single Wishbone Drop Chain Earring en de Wishbone Necklace. Een wishbone is symbolisch gezien een geluksbrenger en zorgt ervoor dat je wensen in vervulling gaan. Het ideale sieraad dus voor goaldiggers die in 2017 de wens hebben hun goals te realiseren!

Hoe je kans maakt op deze set? Anna Nooshin x ANNA + NINA is een samenwerken tussen drie goaldiggers. Wij zijn benieuwd wie jij als goaldigger(s) ziet! Deel in een comment hieronder welke inspirerende vrouw volgens jou echt een goaldigger is en waarom. De winnaar maken we volgende week vrijdag 20 januari via onze Facebook-pagina bekend.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram.

16 Comments
 1. Ik vind Monique van Loon een heel inspirerende vrouw! Omdat ze al jong is begonnen, maar ook omdat ze verschillende super succesvolle websites is gestart en doet waar ze gelukkig van wordt. Zonder opleiding te hebben afgerond!

 2. LOVE! Goaldiggers & golddiggers… HOLLA!
  De wereld zou een stuk mooier zijn met nog meer van dit soort inspirerende powervrouwen. We can’t get enough! Anna, Anna & Nina zijn er al 3 😄 en mijn nummer 4 = Vivian Hoorn. Ik ken haar niet persoonlijk maar ik vind het heerlijk om haar te volgen en ik kan heel blij en geïnspireerd worden door haar instaposts. Klein gevalletje #girlcrush natuurlijk maar I LOVE IT! Beauty & brains. Keep on going girl! 💪 Wish(bone) me luck!

 3. Voor mij zijn niet alleen succesvolle onderneemsters goaldiggers, maar juist ook de vrouwen die andere keuzes durven te maken en daardoor misschien niet altijd aan het ideale plaatje voldoen. Mijn moeder zette bijvoorbeeld ooit haar carrière aan de kant om mama te zijn en een vriendin zei zonder nieuw vooruitzicht haar baan op omdat ze hartstikke ongelukkig was. Dat is toch superstoer? Wat mij betreft zijn alle vrouwen die keuzes durven te maken waar ze gelukkig van worden goaldiggers!

 4. Oh wat gaaf!

  Dit zou geweldig zijn omdat ik zelf Anna Nooshin als een echte goaldigger zie. Op het gebied van stijl én carrière is ze echt een voorbeeld. Door hard te werken kan je veel bereiken, dat is echt iets wat je bij haar terug ziet. Een lieve, zelfstandige vrouw maar zeker een pittige dame carrière wise. Een top combinatie als je het mij vraagt.

 5. Voor mij is Anna Nooshin mijn ultieme goaldigger! De manier waarop zij onderneemt en haar dromen en doelen weet waar te maken inspireert me. Ze denkt altijd na over haar volgende stap en weet heel goed wat ze wil. Dat is voor mij leerzaam en waardevol.

 6. Mijn persoonlijke powervrouw is Sanny Verhoeven. Hoe zij zich inzet om mensen te inspireren en na te laten denken over geluk vind ik zo mooi om te zien! Ze is gewoon haar droom gaan volgen en doet vol overtuiging. De authenciteit springt ervan af, je ziet dat ze 100% haarzelf is. Ook haar vlogs zijn verfrissend oprecht en altijd met positieve vibe.

 7. Mijn powervrouw is Myrthe Giesbers. Zij is fotograaf en ik heb haar leren kennen in het begin van haar carrière. In een paar jaar tijd heeft ze al heel veel van haar dromen kunnen realiseren en ze is een ontzettende inspiratie voor mij!!

 8. Hoewel het even wat minder ging, enkele jaren geleden, zie ik Marlies Dekkers als zodanig. Ze timmert behoorlijk aan de weg met haar collecties. Ook in het buitenland. En daarbij was ze in eerste instantie toch ook behoorlijk vernieuwend. Ik ben overigens ook echt fan; haar bh’s zitten perfect.

 9. Ik denk dat dat Sanny Verhoeven is! (tevens de vrouw waardoor ik op deze site belandde). Wat is zijn een inspirerende power woman!!

 10. Sanny Verhoeven van Sanny zoekt geluk 🙋 en Yara Michels! Wauw wat word ik altijd gelukkig van hun berg positiviteit en inspirerende video’s! Alletwee échte goaldiggers die voor hun doel gaan waarbij zij anderen ( mij dus! ) meenemen en laten nadenken om tot nieuwe inzichten te komen! Zo heb ik gescolliciteerd met de tips van Yara haar video en begin ik m’n dag tegenwoordig met een dansje net als Sanny en Jorg om de dag blij te beginnen! Een ketting en oorbel van goaldigger nummer drie -ANNA- zal ik dan ook met trots dragen🙋!

 11. Ik vind mijn collega en vriendin Yara een echte goaldigger. Zij runt naast haar studie en werk haar blog Adorablebooks.nl en maakt haar droom als boekenblogger waar. Inmiddels is dit de grootste boekenblog van Nederland (en nu ook een Youtube kanaal!). Waar ze de tijd vandaag haalt? Geen idee. Ze zet de wekker om voor werk nog even een boek te lezen voor haar blog en leest tijdens het koken. In mijn ogen een echte goaldigger die zich door niks en niemand laat tegenhouden. Ik ben trots op haar!

 12. De Goaldigger die ik aandraag is Lieke. Deze lieve vriendin van mij gaat geen uitdaging uit de weg & verdient dit cadeautje door haar doorzettingsvermogen, lef & harde werken. <3

 13. Mijn ultieme goaldigger is Tamara, mijn zus. Ze is inspirerend en succesvol in haar vakgebied. Voor mij staat succesvol zijn niet gelijk aan een gorde followers of veel geld hebben. Tamara is succesvol, omdat zij mensen aanspoort om hun doelen te verwezenlijken. Een andere goaldigger die ik inspirerend vind, is Emma Watson. Een persoon die daadwerkelijk een verschil wil maken, zonder het gebruiken van haar looks.

  Laten wij elkaar inspireren door het onderste uit de kan te halen en een mooi gezicht als bijzaak zien. Haal elkaar niet onderuit, maar versterk elkaar door te delen en helpen!

 14. Anna Nooshin, Sanny Verhoeven en Mascha Feoktistova zijn voor mij drie voorbeelden die elk op hun eigen manier een goaldigger zijn. Ze blijven bij zichzelf, gaan er vol voor en bereiken enorm mooie dingen. Deze vrouwen maken me trots en geven me de inspiratie om zelf ook verder te groeien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic