Eve’s daily things die helpen om de beste versie van zichzelf te zijn

Op 6 oktober wordt in Nederland Purdey’s gelanceerd. Een bubbly energiedrankje met multivitaminen op basis van geconcentreerd fruitsap, bronwater, vitamine B & C en botanische extracten. De slogan van de booster is #thriveon. Wat deze slogan voor mij betekent? De beste versie van mezelf zijn. Tuurlijk zijn er off days in mijn hectische en soms veel te drukke leven waarin ik van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat doorga en vergeet te lunchen, maar ik geloof dat ik door te beseffen dat tegenslagen en fouten maken een part of life zijn, ik pas echt kan groeien en dichter bij mijn goals kan komen. Dit zijn simpele daily things die ik in mijn leven impleteer om de beste versie van mezelf te zijn.

Fotografie: Wayta Patmo

_mg_1634_web

Morning meditatie
Ik probeer elke ochtend naar een morning meditation van Louise Hay te luisteren om mijn dag met goede vibes en intenties te beginnen.

You can’t do it alone
Je hebt een netwerk om je heen nodig om je te supporten. In jouw zakelijke, maar ook persoonlijke leven. Ik ben zo dankbaar voor alle lieve en talentvolle mensen om me heen, die ik altijd kan bellen als ik zakelijk advies nodig heb of als ik tijdens een off day behoefte heb aan een goed gesprek -en sushi!

Thank you!
Ik probeer mijn leven te leven vanuit dankbaarheid en mijn gedachten altijd te richten op de dingen die wel goed gaan als ik het idee heb dat alles misgaat. Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn.

Eén soya hazelnoot latte per dag!
Omdat ik een creatieve chaoot ben en altijd druk in mijn hoofd, probeer ik mijn cafeïne inname te beperken tot één soya hazelnoot latte. De rest van de dag drink ik veel water en vervang ik mijn koffie door andere energyboosters als Purdey’s.

_mg_1612_web

Douchen
Ik douche elke dag minimaal vijftien minuten. Call me crazy, maar douchen maakt me gelukkig. Onder de douche ben ik zo relaxt. Dan hoef ik even nergens aan te denken en word ik niet afgeleid door prikkels, zoals mijn ringelende telefoon. Omdat mijn hoofd helemaal leeg is, kom ik altijd op de beste ideeën.

Successenlijst
Elke avond maak ik een lijstje (soms in mijn hoofd) met de successen van de dag. Het bestaat uit taken die ik van mijn to-do list heb afgestreept, dingen die me blij maken of waar ik trots op ben. Ik kan net zo’n grote boost krijgen van een business meeting, als een goed gesprek met een vriendin.

Geloof in destiny
Ik probeer mezelf er altijd aan te herinneren dat alles in het leven loopt zoals het moet lopen en dat ik ben waar ik moet zijn.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic